Справжнє свято відбулося у селищі на Херсонщині

3 года назад 0

Гучно та яскраво у смт Велика Олександрівка відсвяткували 30-річницю Дня Незалежності України. Для жителів та гостей населеного пункту організували автопробіг, святковий концерт за участі місцевих колективів, танці та фестиваль фарб.
Не забули і про малечу. За підтримки Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» для дітей влаштували конкурс патріотичних малюнків на асфальті. Кожна дитина отримувала індивідуальний номер, за яким після конкурси розігрувалися призи.
«Це літо було неймовірним для наших дітей, адже скільки позитиву вони отримали від організованих вами заходів та подарованих призів. Ми вдячні представникам Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» за те, що знаходите час для нашої малечі і запалюєте вогники в їх очах. Вони завжди чекають на вас», — завдячують жителі смт Велика Олександрівка.
«З цими карантинними обмеженнями діти забули про звичайні конкурси, розваги, коли б можна було зібратися гуртом і просто відпочити. Тож цього літа ми намагалися не втрачати часу і якомога більше яскравих заходів влаштувати для них. А робити щось для дітей – вдвічі приємно, адже вони завжди підтримають ініціативу та ще й зарядять своїм позитивом», — наголосив голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.