Стадіон спортивної бази в Скадовську знадобився депутату облради

3 года назад 0

  Фірми, земля в курортній зоні, житло – навіть складно полічити «скромні» статки депутата Херсонської облради Віталія Булюка, колишнього очільника Херсонської митниці й заступника голови облради. Але, виявляється, йому не вистачає.

Судячи з подій, він продовжує розкидати сітки на своїй вотчині в Скадовську. Як повідомляє наше джерело, Булюку знадобилася ділянка землі – стадіон підприємства об`єднання громадян “Навчально-спортивна база “Колос”. Через своїх людей у міськраді він намагається врешті перевести комунальну ділянку в приватну власність. Та от на заваді стало рішення суду.

Спочатку все йшло гладенько: Скадовська міськрада затвердила технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки 2,9 га спортивної бази на дві окремі. Процес переоформлення пішов.Але підприємство об`єднання громадян “Навчально-спортивна база “Колос” звернулось до Господарського суду Херсонської області із позовною заявою до Скадовської міської ради Скадовського району Херсонської області, якою просило суд визнати недійсним пункт 2 рішення Скадовської міськради “Про вилучення земельної ділянки, наданої в постійне користування та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування зі зміною її цільового призначення”.

Феміда дослухалася до аргументів позивача й вирішила визнати недійсним пункт 2 зазначеного рішення Скадовської міської ради.
Хтось залишився з носом. От тільки куди дивляться правоохоронні органі, коли в громаді навколо комунальної власності в’яжуть павутину?
 
Мой Херсон