Студенти ХДМА провели різдвяний захід: розважилися та іноземну мову вдосконалили

5 лет назад 0

У бібліотеці Морського коледжу 16 січня 2019 року відбувся виховний захід «Christmas and New Year Traditions Around the World». 

Різдвяне свято організували і провели викладачі англійської мови Любов Іванівна Мішукова та Олена Олексіївна Плетена разом зі студентами груп К-411СБ і К-412ПМ суднобудівного відділення. Метою данного заходу є розширення світогляду студентів щодо культурних цінностей, традицій народів країн, мову яких вони вивчають; розвиток творчих та інтелектуальних здібностей, самостійності та креативності молоді. 

У змаганні взяли участь команди «Reindeers» та «Lively Santas». Найбільш активними були студенти Вероніка Пугіна, Валерія Ратушна, Андрій Токар, Ірина Стогній, Андрій Шовкун, Іван Чумаченко, Вячеслав Сапельников, Володимир Вторський. Лідерські якості проявили капітани команд Олександр Рахубовський та Нікіта Лигін. Студенти продемонстрували свої знання англійської мови, вокальні здібності та артистичні вміння.

Пісні, конкурси, сміх і веселощі заповнили в цей вечір читальну залу бібліотеки Морського коледжу. Загальна тематика свята присвячувалася різдвяним традиціям, і кожен колектив учасників розкривав задану тему з притаманним йому завзяттям. Море позитивних емоцій і посмішки на обличчях залишилися в кінці вечора у кожного з присутніх. Дивлячись у палаючі очі студентів, можна з упевненістю сказати, що мета заходу була досягнута! Завершився конкурс частуванням колективу різними солодощами й ароматним чаєм.

    

Херсонська державна морська академія