Телевізор захисникам Херсонщини

4 года назад 0

До дня повітряних сил ЗСУ, в урочистій обстановці представники команди Ігоря Колихаєва "Нам тут жити" вручили телевізор військовослужбовцям ВЧ А1836.
"Незабаром планується залучення одного з підрозділів нашої військової частини до участі в Операції Об'єднаних Сил. Разом із захисниками на передову відправимо і телевізор, встановимо його у місці відпочинку особового складу.
Адже, моральне розвантаження військових у напружений період збройного конфлікту має суттєве значення! Вдячні Ігорю Колихаєву, зокрема, представнику його команди "Нам тут жити" Юрію Рожкову за підтримку!" — розповів підполковник, заступник командира військової частини А1836 з морально-психологічного забезпечення Микола Багно.
Військова частина А1836 — єдина на Херсонщині, що стосується повітряних сил. Завдання зенітно-ракетної бригади — прикриття державного кордону від нападу з неба. З 2014 р. наші військові сумлінно несуть бойове чергування, ризикуючи власним життям і здоров'ям, щоб ми жили у мирі, під сяючим сонцем і мирним небом! Добро переможе — громадська платформа Юрія Рожкова