Три будівельні бригади з Прикарпаття допомагають відновити житло на Херсонщині

1 год назад 0

Будівельники з Прикарпаття допомагають з відновленням житла на Херсонщині – у населених пунктах, які потерпали від обстрілів.
Про відбудову Херсонщини  в обласній військовій адміністрації.

Зараз 19 прикарпатських волонтерів продовжують працювати у селі Давидів Брід. Загалом до виконання ремонтних робіт залучено три бригади, ще четверо фахівців – для організації будівельного процесу, доправки будматеріалів та необхідного обладнання, які відбуваються щотижня.

Загалом за цей час передали близько 50 кубометрів пиломатеріалів, 1000 квадратів металосайдингу і комплектуючих, майже стільки ж мінеральної вати, 100 кв. м металопластикових конструкцій, також 3000 листів шиферу для заміни покрівель надали прикарпатські підприємці.

Івано-Франківщина – одна з п’ятнадцяти областей України, які долучились до загальнонаціонального проєкту з відновлення громад Херсонщини «Пліч-о-пліч».

За кожним регіоном закріплено певні населені пункти, де людські домівки, що постраждали від обстрілів, потребують ремонтів. Протягом літа бригади з тилових областей проводять роботи, щоби до холодів люди мали дах над головою.