Три знаки зодіаку, хто найважче переносить війну

2 года назад 0

Під час війни люди поводяться по-різному. І відчувають вони також по-різному. В одних відкривається друге дихання, вони сповнені сміливості й  здатні на подвиги .

Інші перебувають у  шоковому стані  й схильні до паніки сильніше за інших. Хтось просто не в змозі миритися з дійсністю і дуже важко переживає події, що відбуваються.

Пропонуємо вам дізнатися, хто з  представників знаків зодіаку , на думку астрологів, найбільше схильний до стресу. Озирніться навколо: можливо, комусь із ваших близьких, друзів, сусідів набагато важче сприймати війну, вони потребують моральної та емоційної допомоги.

БлизнятаЦей знак жодною мірою не можна назвати боягузливим. Але Близнята, на відміну від багатьох інших людей, надто ближче до серця сприймають реалії. Факти війни, насильства, несправедливості ніяк не уживаються в їхньому світі, який спрямований на спілкування, легкість, безтурботність та позитив.  Будь-яке насильство вони сприймають вкрай тяжко .
РакНавіть у звичайному мирному та спокійному житті Рак вважається  одним із найбоягузливіших знаків зодіаку . Що вже казати, коли надворі війна! Рак потенційно у всьому і скрізь бачить небезпеку і з власної волі навряд чи вплутається в якусь авантюру чи ризикований захід. Його природа – сумніватися і задкувати. Але він – інтроверт і ні з ким не поділиться своїми страхами.

КозорігЗовні Козороги не видаються надто пригніченими, можуть підняти настрій оточенню і навіть  здатні на ризиковані вчинки  у гонитві за адреналіном. Але в душі їм дуже важко змиритися із жорстокістю навколишньої дійсності, особливо якщо це пов'язано з несправедливістю та їхнім повним безсиллям щось змінити.