В Херсонській області п’яний фонтаний дайвер вже отримав штраф

2 года назад 0

В Новій Каховці чоловік у стані алкогольного сп’яніння роздягнувся та занурився безпосередньо у міський фонтан. Обурення каховчан його не зупинило і тепер він має за свій вчинок сплатити штраф.
Про це йдеться у судовому рішенні Новокаховського міського суду.
“Чоловік 13 червня 2021 року, о 14:00, перебуваючи за адресою: м. Нова Каховка, у парку ім. Т.Шевченка, знаходячись у стані алкогольного сп`яніння, купався оголеним у фонтані біля Літнього кінотеатру, на зауваження не реагував, чим вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173 КУпАП.
Підозрюваний у судовому засіданні свою вину в інкримінованому йому адміністративному правопорушенні не заперечував, підтвердивши, що він дійсно вчинив дії, зазначені у протоколі від 13.06.2021 року”, – йдеться у матеріалах справи.
Дослідивши матеріали справи, заслухавши пояснення правопорушника, суд приходить до висновку, що вина фонтанного дайвера підтверджується як його показаннями, наданими в судовому засіданні, так і зібраними по справі доказами.
Тож суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі трьох неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 51 гривню.
Проте мінімальною сумою підсудний все ж не відбудеться, адже йому доведеться сплатити на користь держави ще судовий збір у сумі 454 гривень.
Джерело