В Херсонській області шахраї знову тероризують платників податків

3 года назад 0

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує про активізацію шахраїв на території регіону.
За інформацією платників податків, невідома особа, що видає себе за заступника начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Худара Станіслава Миколайовича, користуючись телефонним номером 095-309-29-74, вимагає кошти від керівників суб’єктів підприємницької діяльності, які провадять діяльність у Херсоні.
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі закликає платників податків бути уважними та ні в якому разі не піддаватись на провокації шахраїв.
Для досягнення своїх корисних цілей «псевдоподатківці» можуть використовувати різні телефонні номери, створювати фальшиві акаунти в месенджерах Viber та WhatsApp і пропонувати перераховувати кошти на платіжні картки.
При отриманні подібних пропозицій просимо звертатись із заявами до підрозділів Національної поліції.
Нагадаємо, Шахраї в Херсонській області тероризують платників податків
Також, нагадуємо, що за наявності інформації про можливі корупційні правопорушення, здійснені працівниками ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, повідомляйте про це сектор з питань запобігання та виявлення корупції за телефоном (0552) 427680 або передати інформацію електронною поштою на поштові скриньки kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua.
ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі