Відзнака для найдорожчих: EVA нагородила переможницю «Мама року-2021» з Таврійська

3 года назад 0

29 травня 2021 року. Лінія магазинів EVA  відзначила переможниць національної премії «Мама року». За сім років існування проєкт знайшов десятки тисяч прихильників та зібрав понад чотири тисячі історій щасливого материнства. Цьогоріч героїнями, розповіді про яких вразили онлайн-користувачів та експертів конкурсу, стали матусі з десяти міст України, серед них Дар’я Сахно з Херсонської області. 

Мама – найдорожча людина в житті. Саме вона піклується, навчає, вірить в нас і любить просто так, не вимагаючи нічого натомість. Ми так багато чим завдячуємо своїм матусям, але так часто забуваємо сказати їм дякую. Аби нагадати про це українцям, а також відшукати, нагородити і розповісти про найкращих мам з усієї країни, Лінія магазинів EVA створила власну важливу нагороду та вже сьомий рік поспіль провела національну премію «Мама року».  

Протягом лютого-квітня за час поки тривала подача заявок цього року учасники поділилися майже 1100 зворушливими історіями про себе, своїх мам, дружин чи бабусь, що стало рекордним результатом за усі роки існування конкурсу. Переможниці проекту традиційно були визначені шляхом онлайн-голосування та додатково у п’яти номінаціях за рекомендаціями відомих експертів. До складу кваліфікованого журі «Мама року-2021» увійшли телеведуча Валентина Хамайко, співачка Наталка Карпа, фітнес-тренерка Марина Боржемська, психолог Любов Лоріашвілі, письменниця Ірина Говоруха та директорка з маркетингу Лінії магазинів EVA Ганна Гришина. Усі вони зізналися, що співпереживали кожній героїні, тому зробити вибір було надзвичайно складно. 
Любов онлайн-глядачів у категорії «Натхнення» завоювала Дар’я Сахно. «Мама-героїня» – не тільки назва історії про Дар’ю, а й звання, на яке вона заслужила, на думку багатьох друзів. Після народження двійнят мама отримала невтішну новину – у доньки виявили важку хворобу – спинно-м’язову атрофію. Тим не менш, Дар’я зібрала всі свої сили в кулак і зробила для своєї донечки неможливе: вона «поставила на вуха» всю Україну і за 5 місяців зібрала необхідні для лікування кошти. Дитинка все ще потребує довгої реабілітації, але, друзі не сумніваються, що Дар’я зробить все, аби її донька була щасливою. 
«Я, мабуть, надихнула інших матерів на те, що завжди потрібно боротися за свою дитину, не здаватися та  йти вперед, навіть, якщо здається, що щось неможливо. Я мрію, щоб було побільше таких компаній як ця, які б помічали маленькі і великі вчинки і дякували людям , надихаючи їх на нові звершення. Дякую за цю номінацію «Натхнення», для мене це дуже важливо», — ділиться емоціями  Дар’я Сахно .

Матуся отримала титул «Мама року-2021», численні подарунки від партнерів проекту та головний приз — казковий вихідний, насичений приємними емоціями, у рідному місті. Вона розпочала свій день у SPA-комплексі, далі на неї чекала програма перевтілень від стилістів і візажистів та професійна фотосесія, а кульмінацією відпочинку стало нагородження переможниці під час святкової вечері у родинному колі. 
«Сім років премії «Мама року» означають для нас дуже багато: це роки натхненної важливої роботи, розвитку, великих змін і пошуку важливих інсайтів. За весь час існування проекту ми отримали понад чотири тисячі історій, і це насправді дуже багато, адже допомогло нам ще краще зрозуміти, чим живуть мами з усієї України і чого вони потребують. Лінія магазинів  EVA  представлена майже у всіх містах України, і кожен день до нас приходять стільки жінок, що ми, як соціально відповідальна компанія, можемо і маємо позитивно впливати на них та робити щасливими. Адже лише така жінка, усміхнена і наповнена, може виростити щасливих самодостатніх дітей», — поділилася Олександра Гнатик, керівниця  PR -напрямку Лінії магазинів EVA.

Переможницями сьомої щорічної премії «Мама року» у кожній номінації стали:

За онлайн-голосуванням: 
Номінація «Натхнення» – Дар’я Сахно з історією «Мама-героїня – Сахно Даша»
Номінація «Велике серце» – Марина Жуковська з історією «Особлива багатодітна мама року»
Номінація «Сімейний затишок» – Таміла Швець з історією «Найкраща мама»
Номінація «Успіх» – Надія Бурова з історією «Як з виснаженої матері-одиначки за один рік стати ресурсною мамою, дружиною та мати свій бізнес»
Номінація «Спорт» – Катерина Капришанська з історією «Рух – життя»
Номінація «Блогер» –Вероніка Чучун з історією «Джерело мотивації»
Номінація «Супербабуся» – Людмила Грищенко з історією «Самопожертва»
Номінація «Мій дім – моя EVA» – Марія Криштоп з історією «Наш ангел-охоронець»
За версією експертів: 
Номінація «Натхнення» – Оксана Олійник з історією «Мій приклад – моя мама»
Номінація «Велике серце» – Марія Чупініна з історією «Чужих дітей не буває»
Номінація «Сімейний затишок» – Олена Козаченко з історією «Велике серце»
Номінація «Успіх» – Ярославна Вікторська з історією «В тобі вся сила»
Номінація «Спорт» – Ірина Ляшуга з історією «Спортивна матуся – тренер»
Взяти участь у конкурсі може кожен. Тому вже наступного року можна надсилати розповідь про себе, свою маму, дружину або бабусю на сайті премії «Мама року».

Довідка
Щорічна премія «Мама року» від  EVA   присвячується дбайливим, надихаючим, гарним, стильним, успішним, добрим, енергійним і талановитим мамам. Раз на рік оголошується конкурс, в якому беруть участь жінки з усієї України. Переможниць обирають за результатами оцінки експертів та інтернет-голосування. Можна взяти участь, розказавши про себе, свою маму, дружину або подругу в одній з 8 номінацій «Натхнення», «Велике серце», «Сімейний затишок», «Спорт», «Успіх», «Супербабуся», «Блогер» та «Мій Дім – моя EVA».