Віталій Булюк розповів про родинне свято

4 года назад 0

Сьогодні дата, яку в моїй сім'ї відзначають по особливому сердечно відколи я себе пам'ятаю, — розповів заступник голови Херсонської облради Віталій Булюк:
Приходять рідні, забігають друзі та сусіди. І все заради того, аби сказати спасибі, одній дорогій для мене жінці, яка з 14 років присвятила себе справі порятунку людських життів.
Це моя мама Валентина Федорівна, яка 50 років працювала медсестрою в Скадовській поліклініці, а вже дома допомагала по-сусідству, коли приходили, хто за таблеткою, хто зробити укол чи виміряти тиск.
У кожного із нас є людина у білому халаті, і точно не одна, яка рятувала нас від болю чи від інших більш суттєвих проблем зі здоров'ям. І, хто зна, що з нами було б, якби не всі вони.
Сьогодні у ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА ми маємо гарну нагоду ще раз висловити вдячність — і лікарям, і медсестрам, і молодшому медичному персоналу:
Дорогі мої медики!
Про вашу роботу знімають серіали, складають вірші та співають пісні. Але наша держава так і не зуміла висловити вам свою вдячність достойними зарплатами, належними умовами праці та можливістю відчувати себе елітою суспільства. Експерименти над українською медициною — це недоумство і неповага до власного народу і до медиків.
Тож я вам бажаю достойного міністра та Уряду, який би приймаючи рішення державної ваги, зважав на вас, людей, цієї важливої, нелегкої та так потрібної кожному із нас професії.
Зі святом, дорогі медики! Найперше, будьте здорові! А за краще майбутнє будемо боротися разом! , — привітав Віталій БУЛЮК .