Вітаючи медиків, Олена Урсуленко низько їм вклонилася

4 года назад 0

17 червня напередодні Дня медичного працівника Секретар Херсонської міської ради Урсуленко Олена привітала медиків КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша».
— Хочу подякувати кожному з вас за вашу працю. Ви своїм професіоналізмом рятуєте життя, когось направляєте на вірну стежку в житті ,- сказала вона. – Вважаю заслуженим, що людей в білих халатах називають ангелами. Кожна людина приходить у цей світ через ваші руки. Ви супроводжуєте її все життя, дбаючи про її здоров’я, а відтак і про якість її життя. Слова своєї вдячності та поваги за самовідданість і щоденну наполегливу роботу працівників медичної галузі, від себе особисто та депутатського корпусу міської ради, Урсуленко Олена доповнила подяками і подарунками. А також побажала найголовнішого – здоров’я, наснаги, достатку і гарного настрою. Щоб усе, зроблене з душею і натхненням, поверталося сторицею.Цього дня до привітань своїх колег долучилася і генеральний директор лікарні Малицька Алла з головою профкому Тітовою Наталією.
Сьогодні в державі проводиться багато реформ і вітчизняна система охорони здоров’я також почала змінюватися. Тож Олена Борисівна у теплій і дружній обстановці поспілкувалася зі співробітниками дитячих поліклінік №№1 і 2, вислухала їх думку щодо перших кроків медичної реформи, а також ознайомилася з оновленими умовами прийому пацієнтів і облаштуванням робочих місць. І була приємно вражена.