Внаслідок обстрілів минулої доби на Херсонщині загинули четверо людей, десять поранених

4 недели назад 0

Внаслідок обстрілів минулої доби на Херсонщині загинули четверо людей, десять — отримали поранення. Російські військові атакували 22 населені пункти .

Про це в Фейсбук вранці 29 вересня повідомив керівник обласної військової адміністрації  Олександр Прокудін .

За його інформацією, під вогнем та авіаударами були Антонівка, Берислав, Велетенське, Гаврилівка, Дудчани, Придніпровське, Широка Балка, Новодмитрівка, Станіслав, Ромашкове, Трифонівка, Кізомис, Ясна Поляна, Одрадокам'янка, Садове, Шляхове, Михайлівка, Нововоронцовка, Томарине, Нова Кам'янка, Саблуківка та Херсон.

Пошкоджені заклад культури, багатоповерхівка, 30 приватних будинків, господарча споруда, автобус та автомобілі, йдеться у дописі.
 
Що відомо про обстріли Херсонщини 28 вересня 2024 року ​Російська армія близько сьомої години ранку вдарила з авіації по одному з населених пунктів Милівської громади Херсонської області. Рятувальники деблокували з-під завалів 68-річну жінку.
Військові РФ вранці 28 вересня обстріляли з артилерії Новодмитрівку Херсонської області. Загинув чоловік, поранена жінка.
Російські військові близько 11:00 скинули вибухівку з дрона в Антонівці. Мінно-вибухову травму отримала 23-річна дівчина.
Російські військові атакували з безпілотника 49-річного жителя Берислава на Херсонщині. Він отримав мінно-вибухову травму, контузію та уламкове поранення передпліччя.