Ворог не припиняє обстрілювати Берислащину

2 месяца назад 0

Впродовж доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Нововоронцовська, Новоолександрівська, Новорайська, Милівська та Тягинська територіальні громади. Серед них — м.Берислав, с.Зміївка, селище Нововоронцовка, с.Михайлівка, с.Милове, с.Червоний Маяк, с.Бургунка, с Льове та с.Тягинка.

Про це повідомив Володимир Літвінов у Facebook.

Ворог завдав удару керованими авіаційними бомбами по с.Бургунка та с.Тягинка. Поцілили по території навчального закладу у с.Тягинка. Із артилерії обстріляв с.Зміївка, с.Червоний Маяк, с.Милове, с.Бургунка та с.Львове. Пошкоджено житлові будинки у с.Зміївка, с.Червоний Маяк та с.Бургунка. Також, виникла пожежа на території національного парку «Кам’янська Січ». Крім того, окупанти використовуючи безпілотні літальні апарати атакували м.Берислав, селище Нововоронцовка та с.Михайлівка. Пошкоджено адміністративну будівлю та житловий будинок у селищі Нововоронцовка, житлові будинки мешканців м.Берислав та с.Михайлівка.

Внаслідок підриву на невідомому вибухонебезпечному предметі неподалік селища Архангельське поранення отримав 27-річний чоловік.