Врятували чоловіка, дружину не встигли. Поліцейські вивезли пораненого з-під обстрілів Золотої Балки на Херсонщині

2 месяца назад 0

На Херсонщині поліцейські евакуювали з-під російських обстрілів пораненого літнього чоловіка, а за кілька годин його дружину вбив російський снаряд.

Про це у Telegram повідомила  поліція Херсонської області .

У дописі йдеться, що російська армія масовано обстріляла Золоту Балку. На території власного будинку під обстріл потрапив 72-річний чоловік. У нього діагностували мінно-вибухову травму, контузію, вогнепальні рани плеча, живота і стегна. На броньованому автомобілі поліцейські вивезли пораненого до безпечнішого місця, де чекали на лікарів "швидкої допомоги".
 
Автомобіль медиків росіяни атакували FPV-дроном, транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень. Дружина пораненого залишилася вдома долати наслідки обстрілу. За кілька годин росіяни повторно вдарили по селу з артилерії. Один зі снарядів влучив у той же двір, 67-річна жінка загинула, повідомили в поліції.
 
​Раніше в ОВА повідомили, що російські війська зранку 29 червня 2024 року обстріляли село Наддніпрянське Херсонського району. Поранені двоє людей.

Що відомо про обстріли Херсонщини 28 червня 2024 року ​Російські військові скинули з дрона вибухівку в Одрадокам'янці на Херсонщині. Загинув чоловік, який перебував на городі біля свого будинку. Також атакували з безпілотника Дніпровський район Херсона. Травмована 58-річна жінка.
Військові РФ масовано обстріляли Новоолександрівку на Херсонщині. Пошкоджені житлові будинки та автомобіль рятувальників. У власній оселі загинула жінка. Ще одна місцева жителька отримала поранення.
Армія РФ вдарила по Білозерці. Пошкоджені житловий будинок та автомобіль. Поранена 45-річна жінка. Також обстріляла Новокаїри. Поранені 70-річна жінка та 58-річний чоловік.
Російська армія обстріляла Львове Тягинської громади. Поранена місцева жителька померла дорогою до лікарні.
Військові РФ обстріляли з артилерії Томину Балку на Херсонщині. Вибухову травму, уламкові поранення шиї, грудної клітки та плеча отримав 67-річний чоловік.
Російські військові обстріляли Комишани на Херсонщині. Один зі снарядів РФ поцілив у житловий будинок. Поранені двоє людей — їх шпиталізували.