У березні 2019 року відбудеться 12 магнітних бур

5 лет назад 0

Метеозалежним у березні 2019 року доведеться дуже несолодко. Відомо, що перший місяць весни 2019 року буде дуже насиченим місяцем з точки зору частоти та інтенсивності магнітних бур.

Відомо, що за 31 день українцям доведеться пережити 12 магнітних бур і сильних коливань метеосфери. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Магнітні бурі у березні 2019: точні дати
Магнітні коливання прогнозуються на 2, 8, 12, 13, 18, 20, 26 та 29 березня.
А серйозні магнітні бурі на Землю чекають 1, 19, 27 і 28 березня.

Магнітні бурі часто провокують:
-сонливість або, навпаки, безсоння;
-раптове погіршення самопочуття,
-дратівливість,
-неуважність.

Магнітні бурі: що робити
Зокрема, насамперед варто звернути увагу на харчування. У дні магнітних бур потрібно уникати переїдання – воно підвищує навантаження на серцево-судинну систему.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що журнал JAMA Psychiatry опублікував шокуюче дослідження вчених з Массачусетської лікарні загального профілю в Бостоні (США). Медики з'ясували, що щоденна фізична активність знижує ризик депресії. Вони прийшли до такого висновку, проаналізувавши показники більш ніж 600 тисяч людей, частина з яких мала акселерометри — портативні лічильники вимірювання кількості рухів. В додаток до цього враховувалися історії хвороб учасників дослідження. Також визначався загальний стан здоров'я та ряд генетичних параметрів.
Варто нагадати, що для метеозалежних людей лютий 2019 року видався досить складним. Але місяць ще не закінчився. І у фахівців є погані новини. Через сильні магнітні бурі, а в лютому їх ще мінімум дві, українцям загрожує погане самопочуття.