У Бериславській громаді запрацювало соціальне таксі для людей з інвалідністю

4 дня назад 0

У Бериславській громаді запрацювало соціальне таксі для людей з інвалідністю. Тепер до закладів їх відвозитиме та забиратиме спеціалізоване авто.

Про це повідомляє керівник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Послуга — безоплатна, її надає благодійний фонд «Карітас Берислав», що працює при Парафії Мучеників Макавейських Української греко-католицької церкви.

Авто допомогла придбати Греко-католицька парафія Святого Володимира з міста Ганновера. Також, дізнавшись про проєкт, Лицарі Колумба в Україні та Knights of Columbus передали три новеньких візки для маломобільних.

Першим пасажиром соціального таксі став маленький Артем. В період окупації під приводом обстеження хлопчика волонтери виїздили до Каховки за продуктами і завдяки цьому мали можливість годувати обідами жителів Берислава.
 
Транспорт курсуватиме постійно з понеділка по п'ятницю. Він обслуговуватиме Калинівську, Новорайську, Великоолександрівську, Тягинську, Бериславську, Милівську та Борозенську громади.

Соціальне таксі — це гарний приклад розширення соціальних послуг. Вдячний «Карітас Берислав» за допомогу нашим людям, які потребують більшої уваги та підтримки. Разом ми можемо робити більше добрих справ!