У Генічеську ремонтують пошкоджені обстрілом будинки

2 года назад 0

Про це повідомляють на офіційній сторінці Генічеської міської територіальної громади:
У будинках по вулицям Зелена та Соборна, було пошкоджено дах, також через влучення уламків у сусідній будинок, повністю зруйновані житлове та господарські приміщення, в наслідок чого люди залишилися без даху над головою та найнеобхідніших речей.
За словами міського голови Олександра Тулупова, Генічеська міська рада робить все можливе, щоб люди мали змогу якнайшвидче повернутися до власних домівок, задля того з резерву виділені та закуплені будівельні матеріали, що були передані будівельним бригадам.
Наразі комунальники, волонтери та небайдужі громадяни проводять відновлювальні роботи щодо покрівлі будівель та електропостачання, здійснюють роботи з розчищення ділянок від наслідків руйнування будинків. Крім того тривають будівельні роботи на місці повністю зруйнованого будинку – за два тижні будівельники вже звели стіни.
Генічеська міська рада висловлює щиру вдячність кожному, хто допомогає та приймає участь у будівельних роботах і просить небайдужих громадян, за можливості долучитися до них, контактний тел. (096)-00-00-119