У громадах Бериславського району незабаром запрацюють п’ять нових поліцейських станцій

2 дня назад 0

У рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» та задля створення безпекового середовища в області начальник Головного управління Нацполіції Херсонщини Ігор Король підписав Меморандуми про співпрацю та партнерство з головами ще п’ятьох територіальних громад Бериславського району: Високопільської, Великоолександрівської, Калинівської, Нововоронцовської та Новоолександрівської.

Про це повідомляє .

Найближчим часом у вказаних громадах запрацюють поліцейські станції, обладнані всім необхідним для плідної роботи поліцейських офіцерів громад. А поки самі офіцери проходять навчання у вищому навчальному закладі системи МВС, їх випуск відбудеться вже у жовтні.

Керівник поліції області спільно з головами громад узгодили умови відкриття нових поліцейських станцій, забезпечення правоохоронців, які обслуговуватимуть території, необхідним спорядженням, технічними засобами та автотранспортом. Фото: Поліція Херсонської області. Поліцейські офіцери громад мають бути готовими до будь-яких ситуацій: їм доведеться працювати в умовах обстрілів, адже частина населених пунктів розташована уздовж узбережжя прямо навпроти ворожих позицій, тому села часто потерпають від російських атак.

Правоохоронці перебуватимуть на території 24/7, забезпечуватимуть правопорядок, запобігатимуть правопорушенням, реагуватимуть на всі повідомлення громадян, за необхідності допомагатимуть населенню евакуюватися, привозитимуть гуманітарну допомогу та доставлятимуть поранених до медзакладів.