У херсонців вирішили забрати найголовніше

4 года назад 0

У херсонців вирішили забрати найголовніше – конституційне право на місцевих виборах 2020. Політичні опоненти об'єднались проти команди Ігоря Колихаєва та ввімкнули всі важелі чорного піару.
На цей раз вони ввели у гру «двійників». Ці особи не мали і не мають жодного відношення до Херсона. Тепер наш земляк, лідер партії «Нам тут жити!» Ігор Колихаєв матиме поруч у виборчому списку такого-собі Юрія Колихаєва, жителя Запорізької області. А у мецената Юрія Рожкова, який очолює партійний список «Нам тут жити!» — повний тезка, хіба що зовсім юний — житель села Бабайківка, що на Дніпропетровщині.
Збіг? Ні. Як можуть люди, не знаючи проблеми нашого міста, болю наших городян, йти розвивати Херсон.
«Спочатку вони псували наші борди, друкували «чорнуху», штампують несинітницю в телеграм-каналах, тим самим демонструючи свій страх. І це можна було залишити без належної уваги, але зараз вони торкнулися найголовнішого – прав наших городян. Ми знаємо, хто це робить, і знаємо їх мотиви — заплутати херсонців та відібрати голоси на виборах.
Обурює те, що «деякі» політики вплутують херсонців у свої «маніпуляції», вважають їх безграмотними і сподіваються на їх неуважність, поспіх і розгубленість під час голосування. Але ми знаємо, що наших людей не ввести в оману і вони зроблять свідомий вибір за того, кого вважають гідним кандидатом», — переконаний Ігор Колихаєв і представники команди «Нам тут жити!».
В міські голови Херсона від команди «Нам тут жити!» балотується Ігор Колихаєв, а його однодумець Юрій Рожков навіть не йде в мери. Він — перший у партійному списку до Херсонської міської ради.
25 жовтня кожен з нас матиме шанс проголосувати за краще майбутнє міста і передмість, бо НАМ ТУТ ЖИТИ!