У Херсоні життя людей в одній з багатоповерхівок схоже на справжній триллер

2 года назад 0

Життя мешканців квартири багатоповерхового будинку по Степана Разіна, 73 від недавніх пір перетворилося на справжній трилер.
Виною всьому конфлікт побутового характеру, який виник між сусідніми квартирами. Про це в херсонській групі в соціальній мережі повідомила херсонка Олена. Дівчина розповіла, як сусіди, нібито заплатили кримінальному елементу 1000 доларів за її голову і голову її чоловіка. У той час, поліція понизуючи плечима не діє, мовляв наші повноваження на цьому "все".
Далі текст самого автора.
Як все спливло назовні. Ще 30 серпня до мене додому по вулиці Степана Разіна, 73 прийшли співробітники правоохоронних органів, які показали в одному з вилучених у херсонського бандита телефонів дивну переписку. До речі, попався чоловік на розбої.
Так, в телефонній листуванні йшлося про мою сім'ю: про мене і мого чоловіка. У листуванні були вказані реальні адреси, телефонні номери, посилання на наші сторінки в соціальних мережах, номери автотранспорту. Тобто цьому бандюку виклали всі відомості про нас, щоб той почав відпрацювання. За його роботу, а саме за те, щоб проломити голову мені і моєму чоловікові, сусіди запропонували йому 1000 доларів.
Далі більше, в листуванні він звітував про виконану роботу: як вистежував наше місцезнаходження, всі пересування, час повернення додому, аж до тривалості перебування в під'їзді. Також повідомляв, що він вже готовий до виконання завдання.
Оперативники пожали плечима, мовляв немає тіла 一 немає діла. Нічим допомогти вони не можуть, їх завданням було попередити.
Після таких новин я тут же встановила камеру відеоспостереження у квартири, змінила замки на двері і заварила щитки. Також написала заяву в поліцію на вулиці Маяковського, де написала, про зламані замки, вимкненнях світла і подібні дивацтва які відбувалися і, як виявилося, не випадково.
Через три дні я повернулася до відділку, щоб дізнатися номер справи, і як виявилося його не було.
Через якийсь час мене викликали в суд за старою лютневою справою (той же конфлікт з сусідами), але ця заява і нові відомості до розгляду не долучили.
Я почала займатися цією справою вже з адвокатом, з'ясовувати чому не приймають мою заяву, і наскільки це законно. Все дуже дивно.
Сусіди ж, коли дізналися, що я в курсі про їх проділки стали проявляти до мене більше агресії. Вони вибігають за мною з під'їзду, викрикують щось услід, намагаються підловити в ліфті, продовжують мене фотографувати. В цілому перетворюють моє життя в кошмар і суцільний стрес. Найдивовижніше, що поліція не притягує згаданих сусідів до розслідування (їх навіть не допитали) … ніби їх це абсолютно не стосується, хоча всі факти наявності. Офіційно поліція не знаходить в діях сусідів складу злочину, а неофіційно мені заявляють: Ось коли вас уб'ють, тоді й приходьте! "
За матеріалами сайту kherson.net.