У Херсоні обговорили відновлення приміщення обласного палацу культури та місця перебування колективу обласної філармонії

5 лет назад 0

30 січня відбулось чергове засідання Громадської ради при облдержадміністрації, на якому присутні розглянули 9 питань порядку денного, серед яких проблеми культурної сфери Херсонщини. А саме, щодо відновлення приміщення обласного палацу культури та місця перебування колективу обласної філармонії. 

«Розвиток та досягнення наших творчих колективів залежить від відновлення та розбудови обласного палацу культури, адже для повноцінних репетицій та концертів вони потребують спеціально облаштованого місця», — підкреслив заступник директора Департаменту культури,  туризму та курортів облдержадміністрації — начальник управління культури Ігор Мазур.

Також, член Громадської ради при ОДА та очільник Херсонського осередку партії «Народний контроль» Валерій Гурківський порушив питання відновлення лісових насаджень шляхом висадки нових саджанців та наголосив на необхідності покращення фінансування державних лісомисливських підприємств. 

Наприкінці заходу, присутні заслухали звіт про роботу комітетів Громадської ради за 2018 рік та плани на 1 квартал поточного року. 

 Управління інформаційної політики ХОДА