У Херсоні призначили нового директора міського стадіону "Кристал"

4 года назад 0

Директором Херсонського міського спортивного комбінату "Кристал" призначили колишнього депутата Херсонської обласної ради, спортивного функціонера Олександра Маломужа.
Відповідне розпорядження міського голови, оприлюднене на сайті Херсонської міської ради, датується 26 серпня 2020 року. За день до цього Олександра Маломужа звільнили з іншої спортивної посади — директора Дитячо-юнацької спортивної школи "Спартак", якою він керував з грудня 2001 року.
Олександр Маломуж — колишній депутат Херсонської обласної ради VI скликання (2010-2015 роки), до якої був обраний за списком політичної партії "УДАР Віталія Кличка".
Дотепер стадіоном "Кристал" керував Олександр Букалов, якого відповідним розпорядженням на цю посаду міський голова призначив 7 серпня 2017 року. За його керівництва у 2018 році стартувала реконструкція спортивної споруди, яка триває й понині. Звільнили Букалова з посади директора стадіону 6 серпня 2020 року у зв'язку із закінченням строку дії трудового договору. Тимчасово обов'язки директора було покладено на заступника Миколу Єфименка.
Суспільне Херсон