У Херсоні вилучатимуть продукцію несанкціонованої торгівлі

2 года назад 0

Таке рішення члени виконавчого комітету Херсонської міської ради одноголосно прийняли сьогодні, 5 квітня на засіданні виконкому
Ліквідація осередків несанкціонованої торгівлі на території Херсонської МТГ, якісне покращення благоустрою міста, недопущення спалахів інфекційних захворювань – головна мета, що зазначається у пояснювальній записці до проєкту рішення.
Прийнятим рішенням заборонена торгівля будь-якою продукцією з рук на вулицях, зупинках, пішохідних доріжках, тротуарах, газонах, перехрестях, прилеглих ділянках до житлових будинків, з машин та інших невстановлених та спеціально необладнаних для цього місцях на території громади в період воєнного стану.
Заборона не стосується підприємців, які мають листи-погодження виконавчого органу міської ради на виносну торгівлю продуктами харчування та плодоовочевою продукцією власного виробництва, на місцях, визначених рішеннями виконавчого комітету міської ради.
У разі виявлення фактів торгівлі у невстановлених місцях, КП «Муніципальна варта» спільно з Інспекцією з контролю за благоустроєм міської ради та представником ринку складатимуть акти приймання-передачі продовольчих товарів на відповідне зберігання.
Після проведення санітарно-ветеринарної експертизи, товари повернуть для подальшої реалізації в установлених місцях.