У Херсоні зустріли Новий рік з мером біля головної ялинки міста

2 года назад 0

Багато херсонців відгукнулись на запрошення Херсонського міського голови Ігоря Колихаєва та прийшли зустріти Новий рік до головної ялинки міста.
Цьогоріч святковий захід на площі перед ККЗ “Ювілейний” розпочався о 22:00. Серед ведучих – наші Олександр Мудрий та Юлія Соценко, згодом до них приєдналась запальничка Ольга Цибульська.
– Хочу подякувати кожному з вас, хто був зі мною у 2021 році. Сьогодні ми маємо шанс виправити майбутнє. Шанс вибачитись один перед одним. Бути щирими, почати все з чистого аркуша. Я бажаю кожному з вас міцного здоров’я, ангела-охоронця, який оберігатиме вас і ваші родини. Я хочу побажати вам кохання, поваги, вміння слухати та чути один одного.
Я хочу, аби ми разом зробили наше місто затишним і прекрасним, містом щасливих людей. Коли годинники будуть бити 12 разів, я прошу вас загадати бажання, які близькі вашому серцю. І вони неодмінно здійсняться у 2022 році. Херсон, з Новим роком! – привітав присутніх Херсонський міський голова Ігор Колихаєв.
Учасниками святкового заходу були всі присутні, адже співали й танцювали разом з херсонськими зірками, такими як Cach&Mir, General voice та Олексій Пономарьов. Зіркові гості – Світлана Тарабарова та Ольга Цибульська.
Привітання Президента, відлік останніх секунд 2021 року і щирі вітання із прийдешніми святами. І розпочався новий, 2022 рік, одразу двома пропозиціями руки і серця, які пролунали прямо зі сцени! Після концерту новорічна дискотека тривала до 3 ранку!
Пресслужба Херсонської міської ради
P.S. Ті херсонці, які не змогли бути присутніми на площі перед ККЗ “Ювілейний”, змогли дивитись концерт онлайн.