У Херсоні зустріли українську збірну переможців Чемпіонату Європи з кіокушин карате

2 года назад 0

Сьогодні у Херсоні зустрічали українську збірну – переможців Чемпіонату Європи з кіокушин карате (World Kyokushin Budokai).
11-12 грудня 2021 року в Лежайськ (Польща) пройшов 4-й чемпіонат Європи з кіокушин карате (WKB — World Kyokushin Budokai) серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих у розділі «куміте» та «ката» — The 4th European Weight Category Karate Championship.
Учасниками Чемпіонату стали 600 спортсменів із 15 країн. Серед них і збірна України, яка завоювала перше загальнокомандне місце, здобувши 34 золотих, 29 срібних та 21 бронзову медалі.
Високі результати продемонстрували каратисти Херсонської області. Вони завоювали 19 золотих, 18 срібних та 13 бронзових нагород.

Ми пишаємось їх високими досягненнями, адже херсонська школа кіокушин карате та її вихованці добре відомі у всьому світі. За минулі роки вони здобули 16 золотих, 9 срібних та 12 бронзових медалей чемпіонатів Світа та 70 золотих, 66 срібних, та 56 бронзових медалей чемпіонатів Європи. І зараз вкотре поповнили медальну скарбничку Херсонщини.
Також приємною новиною стало, що наступного року саме Україна буде приймати чемпіонат Світу з цього виду спорту. Без сумнівів, це буде яскраве та захоплююче видовище!" — прокоментував начальник управління фізичної культури, молоді та спорту обласної державної адміністрації Віталій ВИБРАНСЬКИЙ.