У херсонському аеропорту відбулись автоперегони

4 года назад 0

У Херсоні відбулися автоперегони в аеропорту. У змаганнях взяли участь близько 40 авто різних класів. Довжина заїзду — 402 метри.
Володимир Волчонок — співорганізатор перегонів — повідомив:
"Пілоти змагаються на прямій трасі. Працюємо до 2 перемог. Створена сітка між пілотами. У фіналі етапу визначаємо переможців. Передбачили всі заходи безпеки: безпечну відстань між гонщиками і глядачами, є пожежні, медики, поліцейські".
В адміністрації аеропорту пояснили, чому авторалі проводять на території летовища.
"Важкі часи авіації, тому в аеропорту також важко виживати в цих умовах. Відсутність рейсів, багато днів, коли зовсім немає рейсів. То ми намагаємось щось заробити і підтримати колектив аеропорту, цей транспорт ніяк не вплине на безпеку полоси".
Максим Арбуз з 2016 року професійно займається автоперегонами. Розповідає – така траса для його авто небезпечна. Він додав, що покриття погане і він не може їхати на своєму автомобілі по цьому покриттю.
У класі "А" переміг Андрій Ходос , який вперше взяв участь у професійних автоперегонах. Він розповів, що це автомобілі з об’ємом двигуна 1,8. Додав, що пощастило отримати перемогу.
Як розповіли Суспільному глядачі Емілія Юмашева та Семен Шевчук , їм цікаво, будуть дивись і очікувати на автомобілі вищого класу.

Наталія ТИМОФЄЄВА, Григорій ШМАТКО
Суспільне Херсон