У Київстарі зробили заяву про нові проблеми зі зв’язком: “Виникли складнощі“

9 месяцев назад 0

У мережі Київстар, яка відновилася після масштабної атаки хакера, знову виникли проблеми зі зв'язком. Абоненти масово скаржаться на відсутність з'єднання. У компанії зробили офіційну заяву щодо ситуації.

Напередодні Київстар повідомив про стабілізацію роботи мережі. Вдалося відновити роботу 99% базових станцій, повернути мобільний зв'язок та інтернет, міжнародний голосовий роумінг та послугу SMS. Також відновилося функціонування програми "Мій Київстар".

"Додаток все ще може працювати нестабільно, у тому числі у тих, хто знаходиться у роумінгу. Відновлюємося. Продовжуємо. стабілізаційні роботи. Залишаємося на зв'язку!" – вказав оператор.
Проте вже сьогодні вранці, 20 грудня, абоненти зіштовхнулися з перебоями у роботі Київстару. Багато хто не міг здійснити дзвінок, надіслати або отримати SMS, а також скористатися інтернет-з'єднанням. Представники найбільшої телекомунікаційної компанії пояснили ситуацію:  "Наша мережа наразі на етапі стабілізації після масштабної хакерської атаки, тому все ще можуть виникати короткочасні складнощі у роботі послуг. Так, зранку 20 грудня у ряді міст на заході і півдні України виникли складнощі із голосовим зв`язком і роботою мобільного застосунку "Мій Київстар". Спеціалісти компанії працюють над відновленням сервісів. Робимо все можливе, щоб усунути технічні проблеми якомога швидше. Перепрошуємо за незручності" .