У Миколаєві вночі внаслідок обстрілів горів склад та житловий будинок

2 года назад 0

У Миколаєві минулої ночі внаслідок обстрілів ворожих військ горів склад сантехніки та житловий будинок.
Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області у , передає«Вночі 18 квітня ворог обстрілював Миколаїв з артилерії, внаслідок чого виникла пожежа житлового будинку та складського приміщення магазину «Сантех Буд Маркет Аладін» на Херсонському шосе», — йдеться у повідомленні..

Зазначається, що спільними зусиллями чергових відділень 4-ї, 2-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин 2 ДПРЗ та черговою зміною оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Миколаївській області на площі 200 кв м пожежу ліквідували. Додатково залучались бригади АТ «Миколаївобленерго», АТ «Миколаївгаз» та екіпаж патрульної поліції.

Групою піротехнічних робіт відпрацьовано 27 заявок за якими вилучено 30 вибухонебезпечних предметів. Загалом з початку російської агресії вилучено 1159 боєприпасів.
Як повідомлялося, 29 березня близько 08:45 у м. Миколаїв внаслідок влучання в дев’ятиповерхову адміністративну будівлю ОДА, де знаходиться облдержадміністрація та обласна рада, російської ракети, сталося руйнування центральної секції будівлі з 9 по 1 поверхи.

24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Відтоді війська РФ неодноразово порушували закони і звичаї ведення війни: обстрілюють мирне населення, в тому числі із забороненої зброї, використовують цивільних як «живий щит» тощо. Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду у Гаазі.