У Новій Каховці витратять 530 тисяч гривень на послуги перевезення посадовців

2 года назад 0

Згідно з інформацією, розміщеною на “ПРОЗОРО”, Виконавчий комітет Новокаховської міської ради уклав договір з КП Новокаховське пасажирське комунальне підприємство “Автоцентр” на перевезення посадових осіб. Сума закупівлі склала 529 968 гривень.
Торги двічі скасовувались через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій, тому в цьому випадку було застосовано переговорну процедуру закупівлі. Договір було підписано з Новокаховським “Автоцентром”, що не тільки забезпечує транспортом місцевих можновладців, а й  здійснює торгівлю похоронним приладдям

В договорі указано, що КП “Автоцентр” має надати послуги з перевезення до 31 грудня 2021 року . Крім того, договір складено на річну вартість перевезення та його сума може бути зменшена в залежності від реального фінансування видатків.

Також в додатку до договору зазначена вартість одного кілометра перевезень . Вона становить 10 гривень 86 копійок за кілометр .  Тобто, за повну суму закупівлі новокаховські посадовці можуть проїхати 48800 км , що більше окружності Землі.Здійснюються перевезення новокаховських посадовців автомобілями SKODA OCTAVIA.

IPCХерсон