Убивство Гандзюк: Суд переніс розгляд апеляції на арешт Мангера

1 неделя назад 0

Адвокати вимагали розглянути їхні скарги без підзахисного
Розгляд апеляційної скарги адвокатів Владислава Мангера, якого підозрюють в організації нападу на херсонську активістку та чиновницю Катерину Гандзюк, не відбувся. Підозрюваного не доправили до Апеляційного суду Києва зі слідчого ізолятора СБУ. Адвокати вимагали розглянути їхні скарги без підзахисного.

Та судді вирішили відкласти засідання до 13 липня.

Захисники Мангера заявили, що їхнього підзахисного взагалі можуть не привезти зі слідчого ізолятора СБУ. Представник прокуратури зазначив: на наступному засіданні він має бути доправлений до суду.
"Таке враження, що сторона обвинувачення навмисне вчиняє якісь дії, щоб Мангер не був доставлений до Апеляційного суду. Водночас мною було надано підтвердження, що я особисто звертався до установи, де на даний час перебуває Мангер, з метою вжиття ними заходів для доставки його до суду", – сказав прокурор Андрій Синюк. 
Нагадаємо, досудове розслідування у справі вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк продовжили до 29 липня. Владиславу Мангеру було вручене клопотання про зміну запобіжного заходу із застави на тримання під вартою.