Євро-2024: жителі Херсонщини вболівають за українську збірну на стадіоні в Штутгарті

2 месяца назад 0

Сьогодні, 26 червня, о 19:00 за київським часом розпочнеться третій матч збірної України з футболу в межах Чемпіонату Європи-2024. Тим часом на стадіоні в німецькому Штутгарті, де відбудеться гра, ще з обіду почали збиратися українські вболівальники. Серед них – і жителі Херсонщини.

Нагадаємо, цього разу Україна зіграє зі збірною Бельгії. Для нашої збірної це буде заключний матч у групі на Євро-2024. У попередніх двох матчах Україна має програш (0:3 з Румунією) та виграш (2:1 зі Словаччиною).

У порівнянні зі складом команди на матч проти Словаччини, сьогодні в України – одразу кілька змін, повідомляє «Суспільне».

Зокрема, у захисті п'ятим захисником буде Олександр Сваток, а замість Олександра Зінченка – Віталій Миколенко. Крім того, з'явиться другий нападник: Роман Яремчук змінить Михайла Мудрика, який готувався до матчу індивідуально.

Цей матч буде вирішальним для збірної України, тож вболіваємо за наших футболістів.

Саме це роблять жителі Каховки та інших населених пунктів Херсонщини, які чекають початку матчу на стадіоні «Мерседес-Бенц Арена» в Штутгарті, де розвернули прапор України.

Про це повідомляє Херсонська обласна асоціація футболу.