За минулу добу на Херсонщині сталося 6 ДТП: 1 людина загинула

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшла  681  заява і повідомлення, серед яких 107 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 1 людина загинула та 8 людей отримали травми. За порушення правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 142 адміністративних протоколів, із них 10 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Горностаївське відділення поліції  звернувся 55-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що невідомі проникли до його літньої кухні, звідки викрали ноутбук. За даним фактом проводиться перевірка.

В Олешківське відділення поліції  звернулась 36-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що їй зателефонував невідомий та представився працівником банку. В ході розмови зловмисник дізнався реквізити картки заявниці, після чого з неї зникли 18600 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Каховський відділ поліції  зателефонувала 48-річна жінка. Вона розповіла, що невідомі проникли в її гараж, звідки викрали велосипед. За даним фактом проводиться перевірка.

 

 Відділ комунікації поліції Херсонської області