Футбольний турнір голів територіальних громад Херсонщини відвідає Сергій Бубка

7 лет назад 0

з 22 по 25 червня п.р. в місті Скадовську відбудуться Всеукраїнська Колосіада серед голів об’єднаних територіальних громад сіл  і селищ, сільських, селищних голів і старост, присвяченої Дню Конституції України, під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, а також Всеукраїнські фінальні змагання з важкої атлетики серед сільських школярів під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», першість та кубок ВФСТ «Колос» АПК України з футболу серед команд дівчат.

Урочисте відкриття заходів у програмі Міжнародного Олімпійського дня відбудеться 23 червня у п’ятницю на Скадовському стадіоні «Колос» (м. Скадовськ, вул. Гагаріна, 61) о 9.30.

У заході мають взяти участь Сергій Бубка,  Герой України, Олімпійський чемпіон, Президент НОК України,  Артур Палатний, голова  Комітету  Верховної  ради  України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму, народний депутат України (фракція БПП),   Андрій Гордєєв, голова Херсонської обласної державної адміністрації, Владислав Мангер, голова Херсонської обласної ради. 

У цих масштабних заходах візьмуть участь збірні команди з 24 областей нашої країни, більше 1,5 тисячі учасників.

Херсонська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України просить про анонсувати заходи і запрошує спортивних журналістів взяти участь у висвітленні в ЗМІ цієї визначної спортивної події і забезпечить проїзд спортивних журналістів до міста Скадовськ і зворотно на урочисте відкриття заходів.

Від’їзд мікроавтобуса для представників преси від ХОДТРК «Скіфія» 23 червня о 7.00. 

Контактні особи Кірсанова Луїза Олександрівна, тел. +380990109398, Роль В’ячеслав Анатолійович, тел. +380951980202.