Футзальний турнір пам’яті футболістів Каховщини

3 года назад 0

21 березня 2021 року в спортивній залі ДЮСШ Каховської міської ради відбувся традиційний відкритий турнір з футзалу серед ветеранів (45 років і старші), присвячений пам’яті футболістів Каховщини. Організатори турніру: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, Каховська міська федерація футболу, управління освіти та ДЮСШ Каховської міської ради. Змагання проходили з дотриманням діючих карантинних вимог.

 В турнірі взяли участь чотири команди: «Каховка», «Енергія» (Н.Каховка), «Тарпан» (Н.Сірогози) та «Вікторія» (Асканія-Нова). Учасників змагань привітали Каховській міський голова Віталій Немерець та начальник відділу у справах молоді та спорту міської ради Лідія Левчик. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять футболістів Каховщини, які передчасно пішли з життя.

Першість у турнірі розігрувалась за «коловою» системою. Всі матчі проходили у цікавій та безкомпромісній спортивній боротьбі, ветерани демонстрували нев’янучу футбольну майстерність 

За підсумками змагань перемогу святкували господарі майданчику – команда «Каховка». На другому місці – «Енергія» (Н.Каховка), на третьому – «Тарпан» (Н.Сірогози). 

Кращими гравцями у складах команд-учасниць були визнані:

  • Олександр Забара (Каховка) ;
  • Анатолій Барабаш (Асканія-Нова);
  • Сергій Ружицький (Н.Сірогози);
  • Ігор Штихар (Н.Каховка).

Організатори змагань висловлюють щиру подяку всім командам-учасницям за підтримку ветеранського спорту та пропаганду здорового способу життя.