Кристал (Херсон) переможець ХІІ-го традиційного турніру з футзалу пам’яті заслуженого тренера України Віктора Івановича Пилипенко!

3 года назад 0

29 березня 2021 року у спортивному залі ДЮКФП -5 м. Херсона відбулися матчі ХІІ-го традиційного турніру з футзалу пам’яті заслуженого тренера України Віктора Івановича Пилипенко серед команд юнаків 2008 р.н.

У турнірі взяло участь 4 команди, змагання проходили за коловою системою в одне коло: Кристал (Херсон), ДЮКФП №5-1 (Херсон), Освіта-Шумен (Херсон), ДЮКФП №5-2 (Херсон)

У останньому матчі між собою зійшлися ДЮКФП №5-1 та Кристал.  Так вийшло, що у цьому матчі вирішувалася доля першого місця. Маючи в активі 4 очки (у опонента 6), ДЮКФП №5 потрібно було перемагати. Гра була дуже напружена. Кристал забив першим у матчі, проте юнаки з ДЮКФП-5 у другому таймі рахунок зрівняли, та мали кілька нагод повести. Але згодом Кристалу вдалося забити другий гол, а наприкінці тайму завдяки успішно реалізованого пенальті, доводять його до 3:1.

Отож Кристал (Херсон) стає переможцем ХІІ-го традиційного турніру з футзалу пам’яті заслуженого тренера України Віктора Івановича Пилипенко!

ДЮКФП №5-1 (Херсон) – Срібний Призер турніру!!!

Освіта-Шумен (Херсон) – Бронзовий призер турніру!!!

ДЮКФП №5-2 (Херсон) – почесний учасник турніру!!!

Кращі гравці турніру:

Нерсісян Руслан (Освіта-Шумен)

Бондаренко Ілля (Кристал)

Марченко Нікіта (ДЮКФП №5-2)

Шульга Гліб (ДЮКФП №5-1)

Нагороджували переможців та призерів виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер, голова Комітету дитячо-юнацького футболу ХОАФ Заур Курбанов, директор ДЮКФП-5 Галина Кислова та директор ресторану “Ампір” та магазинів «Теруар» Василій Єфименко.

Усі команди були нагородженні медалями, кращі гравці турніру – грамотами, а переможець турніру – Кристал (Херсон) – почесним Кубком!

 Крім того, кожна команда отримала у подарунок м’ячі від Херсонської обласної асоціації футболу та календарі Збірної України УАФ, тренери команд отримали сертифікати від ресторану “Заїр”, а кращі гравці турніру з кожної команди отримали від технічного партнера Асоціації футзалу Херсонської області компанії KELME сертифікати на знижку 700 грн на придбання взуття Kelme.

Джерело: Херсонська обласна асоціація футболу