Пляжний волейбол в Каховці

4 года назад 0

В рамках міських молодіжних та спортивних заходів з нагоди відзначення Дня Конституції України та Дня молоді на каховському с/к «Олімпійський» відбувся міський турнір з пляжного волейболу.

Організатори: відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради, адміністрація с/к «Олімпійський» та активісти фізкультурно-спортивного і молодіжного руху міста.

В змаганнях взяли участь 7 команд. Ігри проходили у форматі 4х4 гравця, а до складу команди обов’язково мала входити щонайменше одна дівчина.

Першість в турнірі розігрувалась в два етапи. На попередньому команди-учасниці були розподілені на дві групи, в яких зіграли за коловою системою (кожний з кожним). Далі за підсумками групового етапу були визначені команди, що безпосередньо розіграли призові місця.

У поєдинку за ІІІ місце команда «В перший раз граємо» (капітан Станіслав Манжул) з рахунком 2:1 за партіями переграла команду «Фортуна» (капітан Христина Шевченко).

У фінальному матчі зійшлись «молодість» в особі команди «Лісова братва» (капітан Роман Андреєв) та «досвід» в особі команди «Трудові резерви» (капітан Сергій Клютов). Перемога була на боці «молодості» – 2:0 за партіями – і команда «Лісова братва» (Роман Андреєв, Коротаєв Нікіта, Олішевець Антон та Дудка Анна) стає переможцем турніру.

Кращими гравцями за підсумками турніру були визначені Роман Андреєв та Христина Шевченко. Команди-призери та кращі гравці були нагороджені грамотами, медалями та призами від організаторів.