Сокіл – Дніпро 4:0

3 года назад 0

23.01.21. Тур 28. Сокіл – Дніпро 4:0 (2:0, 0:0, 2:0).

«Сокіл» вийшол вперед на 42 секунді у першій же своїй атаці, добивши шайбу після відскоку. Господарі продовжили осаду воріт  Олександра Хомутова , і ось вже наш голкіпер рятує команду від кидків  Андрія   Смирнова  і  Михайла   Симчука . Кидки нападаючих «щук» заблокували захисники, і тільки на 9-й хвилині  Сергій Дорофєєв  зумів прикластися по шайбі так, щоб  Дмитро Кубрицький  вступив у гру. У середині першої третини херсонці дещо вирівняли гру, пішли кидки по воротам, але безрезультатно.

Пішла гра на зустрічних курсах, голкіпери обох команд відбивають по «мертвій» шайбі. На 17-й хвилині помилка при зміні, і  Денис Гончаренко  ловить «Дніпро» на контратаці – 2:0. Перед перервою херсонці у меншості, вихід до воріт  Антона Крисанова  – мимо.

На 2-й період «щуки» вийшли з неприкритим наміром виправити ситуацію, «Сокіл» відповідає своїми атаками. Хомутов грає як польовий гравець, не тільки рятуючи ворота, але і намагаючись розігнати форвардів. На 27-й хвилині два послідовних видалення – і ми втрьох. Вистояли, але темп надламався, вогник в очах потух. Двічі граємо в більшості, але переваги не помітно. Більш того, голкіпер рятує від швидких контратак.

На 37-й хвилині «Сокіл» у меншості заробляє буліт, але  Умед   Гільманов  не зумів переграти Хомутова. Проходить одна з небагатьох організованих атак «щук», кидок Дорофєєва і добивання  Олександра Каракулька  – воротарь на місті. І знов у грі голкіпер херсонців. За 35 секунд до другої перерви «Дніпро» у більшості, але вкотре не вдається розіграти чисельну перевагу.

Дві шайби в 3-му періоді – логічний результат більш швидкісних дій господарів в зоні суперника. 

Сокіл:  Кубрицький (Пеленський); Олендаренко – Голубич, Сисак – Платонов, Лисенко – Белінський, Сушков – ; Рубан – Кузьменко – Морозов (К), Ступак – Симчук – Михнов (А), Гільманов – Смирнов – Гончаренко, Пойманов – Панченко – Сиротенко.

Дніпро:  Хомутов (Петров); Декало – Сирченко, Дорофєєв – Ратушний, Афанасьєв (К) – Матусевич, – ; Янішевський (А) – Гасніков (А) – Галєєв, Швецов – Крисанов – Каракулько, Чернишенко – Воробйов – Целогородцев, Панасенко – Борисов – Болотін.

Джерело: Новини «Дніпро» – «Дніпро»