Турнір з шахів з нагоди відзначення Дня Незалежності України

4 года назад 0

23-24 серпня 2020 року в шаховому клубі МПК «Меліоратор» відбувся відкритий міський турнір з шахів, присвячений Дню Незалежності України. В змаганнях, організованих спільно федерацією шахів м. Каховки та відділом у справах молоді та спорту міської ради, при організаційній підтримці відділу культури і адміністрації МПК «Меліоратор», взяли участь 14 шахістів з Каховки, Н.Каховки та Роздольного.

Першість в змаганнях визначалась за міжнародними правилами  гри у блискавичні шахи (бліц) за коловою системою (в два кола) та контролем часу 5 хв. кожному учасників на партію.

У підсумку переможцем турніру став представник Н.Каховки Олександр Межуєв. На другому місці – кандидат у майстри спорту з Каховки Дмитро Кузьоминський, на третьому – Дмитро Криштопа (Н.Каховка).

У заліку серед ветеранів призові місця розподілились наступним чином:

І – Олег Пільщіков (Каховка)

ІІ – Володимир Якуба (Н.Каховка)

ІІІ – Анатолій Назаров (с. Роздольне).

 

5 вересня 2020 року о 10.00 в шаховому клубі МПК «Меліоратор» стартує традиційний відкритий міський турнір з шахів, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України В.О.Войнаревича. Турнір буде проводитися за правилами швидких шахів (рапід) з контролем часу 20 хв.