У Новій Каховці пройшов кубок України з легкоатлетичних метань

3 года назад 0

Про результати відкритого І етапу кубку України з легкоатлетичних метань присвячені пам’яті Заслуженого тренера України Піскунова Юрія Олександровича.

З 26 – 27 березня 2021 року на стадіоні «Енергія» на полі для метаннь відбувся І етап кубку України з легкоатлетичних метань присвячених пам’яті Заслуженого тренера України Піскунова Юрія Олександровича.

У змаганнях взяли участь 118 спортсменів з Республіки Молдови та різних куточків України, а саме: м. Київ, м. Черкаси, Запорізької, Волинської, Івано-Франківської, Дніпропетровської, Миколаївської та Херсонської областей. За програмою змагань у перший день легкоатлети визначали найкращого у метанні молоту. На другий день за пальму першості вже боролися у метанні диску та штовханні ядра. Цього ж дня було проведено урочисте відкриття змагань та урочисту церемонію нагородження за участі міського голови Коваленка Володимира Івановича, головного тренера Збірної України з легкої атлетики Максима Островського, начальника управління фізичної культури, молоді та спорту Херсонської ОДА Віталія Вибранського, голови ГО «Федерації легкої атлетики Херсонської області» Миколи Рибака та начальника відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради Наталії Таран.

За підсумками змагань наші новокаховські спортсмени у різних вікових категоріях серед метальників молота посіли наступні призові місця:

Метання молоту дівчата U-16

І місце – Піскунова Лада (61 м 33см)

ІV місце – Овчинкіна Наталія (44м 96 см)

Метання молоту юнаки U-18

ІІІ місце – Глухота Михайло (56 м 97см)

Метання молоту юніорки U-20

V місце – Коваленко Наталія (45м 40 см)

Метання молоту жінки

ІІІ місце – Кисильова Юлія(57 м 31см)

Метання молоту чоловіки U-23

ІІ місце – Федоров Данило (68 м 04см)

Метання молоту чоловіки

І місце – Піскунов Гліб (75 м 08 см)

Штовхання ядра дівчата U-16

ІІІ місце – Піскунова Лада (9 м 74см)

Джерело: Український Південь