Ігор Колихаєв почав об’їзд старостинських округів

3 года назад 0

Як і було анонсовано під час засідання виконкому, міський голова Ігор Колихаєв відвідав два старостинських округи – Комишанський і Степанівський. Завдання для цих виїздів очільник міста ставить таке: обговорити вирішення найважливіших проблем, і що найголовніше – особисто їх почути й побачити, а не за допомогою листів або звернень.

«Нові умови нашої взаємодії потрібно вибудовувати разом. Моє перше правило: говорити одне одному правду. Для того, щоб наші зустрічі були максимально продуктивними, завжди на них будуть присутні всі заступники за напрямками», – з таких слів розпочав зустріч у Комишанському окрузі Ігор Колихаєв.

Староста Комишанського округу Катерина Рогова запросила на зустріч керівний актив, тому питання до голови та заступників були дуже предметними й змістовними. За роки, звичайно, проблем накопичилося багато. Стосуються вони інфраструктури, освітніх установ, медичного облуговування, транспорту, доріг, культури. Після голова відвідав місцеву загальноосвітню школу №26, де ще триває ремонт. На сьогоднішній день для закінчення робіт не вистачає 5 млн грн. Півтора з бюджету вже виділили, решта грошей поки затримується. Міський голова порожніх обіцянок не роздавав, але запевнив, що протягом осені школа, швидше за все, вже почне функціонувати.

У Степанівському окрузі мер провів зустріч із активом на базі загальноосвітньої школи №17. Тут теж були підняті питання, які не вирішувалися роками. Староста Олександр Ярковий окреслив коло проблем, термінових для вирішення.

Міський голова підкреслив: такі зустрічі в подібному форматі – без підготовки та попереджень – будуть постійними.

«Ви повинні знати: я завжди з вами на зв’язку й готовий у будь-який час прийти на допомогу. Проблем дуже багато, але в пошуку їхніх рішень ви не самі», – сказав міський голова старостам, яких відвідав у цей день.

Джерело