Мерлін Менсон висувається у Президенти України з Херсона?

5 лет назад 0

Напередодні Різдав до українців звернувся “слуга сатани”. Ним виявився молодий чоловік з довгим волоссям, загримований під співака та артиста Мерліна Менсона. Саме від імені Мерліна Менсона молодий чоловік з Херсона звернувся до глядачів та заявив, що йде в Президенти України:

“Настав час змін! Мерлін Менсон, “Слуга Сатани” йде в Президенти аби побудувати нову країну – без корупції, без білбордів в центрі міста, без розбитих доріг та без політеленових пакетиків, без птахофабрик від яких смердить, без війни та голоду, без ненависті та агресії. Країну любові, країну мрії, країну надії.

Peace здесь и сейчас!”

Також в соціальній мережі Facebook сторено подію, присвячену висуненню Менсона в Президенти України.

Звернення було викладено на каналі Костянтина Капошиліна, який є працівником соціокультурного сектору Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара, одружений, нещодавно народилась донька. Напередодні Нового року Капошилін був відзначений як один з переможців щорічного Конкурсу блогерів та громадських журналістів Херсонщини за серію публікацій та вдало проведену інформаційну кампанію проти вирубки зелених насаджень для встановлення рекламної конструкції по вул. Гімназичній в місті Херсоні.