На херсонській митниці українець залишився без авто...

На херсонській митниці українець залишився без авто…

7 лет назад 0

У вихідні дні в зоні митного контролю на КПВВ «Чаплинка» херсонські митники спільно з прикордонниками зупинили водія транспортного засобу «BMW», який направлявся з материкової частини України до території АР Крим. Під час проведення митного огляду знайдено сховище для перевезення товару поза митним контролем.

Громадянин України переобладнав задню частину салону автомобіля сховавши під сидіннями та боковими частинами обшивки, закріпленними металевою пластиною, 440 ампул засобів для боротьби зі шкідливими комахами з маркіровкою «БИ-58+ Тренд» та «Калипсо Плюс Децис Профи Super Спасатель».

За порушення митних правил на громадянина України, складено протокол за статтею 483 Митного кодексу України. Транспортний засіб та товар вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Довідково: Стаття 483. Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників) та інших засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів, — тягне за собою накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товарів, транспортних засобів із спеціально виготовленими сховищами (тайниками), що використовуються для переміщення товарів.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області