Представлена культурна программа покращення єкосістеми міста

3 года назад 0

У Херсоні відбулася зустріч щодо втілення програми «New Kherson»

25 травня в управлінні культури відбулася зустріч з представником громадської організації «Групgа» Миколою Харитоновим щодо затвердження і втілення програми «New Kherson».

Програма складається з декількох активностей, які мають на меті покращення благоустрою в місті та туристичного потенціалу Херсона.

Зокрема громадський активіст розповів про створення першого проєкту, який допоможе зменшити кількість сміття в нашому місті. В його основі є гра, яка сподобається як дітям, так і дорослим. Буде створено образ героя, який харчується сміттям. Херсонці познайомляться з ним за допомогою промороликів, які вже готує команда ГО. Кожний сміттєвий бак перетвориться на пащу цього героя, якого весело та не складно годувати.

Начальник управління культури Лариса Косенко та її заступник Світлана Моспан вислухали пропозиції та запропонували активістам співпрацю з бібліотеками. Микола Харитонов погодився, що вони з бібліотеками зможуть допомогти один одному, тож найближчим часом планується зустріч з бібліотекарями та підготовка плану подальшої співпраці.