Тютюнник йде на вибори до Херсонської облради

4 года назад 0

Екс-керівник Херсонського відділення “Національного корпусу” Тютюнник Микита Володимирович йде на вибори від політичної партії “УДАР Віталія Кличка”. Про це повідомили на сторінці “Команда УДАР Херсон” в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, по Тютюннику йде декілька розслідувань через побиття та підпали, через бійку з поліцією Тютюнник потрапив на сайт “Миротворець”. Також на Тютюнника було скоєно замах, який вдало попередили і затримали нападника. Замовники замаху ймовірно знаходяться в Російській Федерації.

В результаті замість Тютюнника місцевий НацКорпус очолив Старостенко Іван Сергійович. По Старостенку також йде розслідування через нещодавню бійку : кримінальне провадження за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство» за фактом бійки з прибічниками “Політичної Партії Шарія” в мікрорайоні “Корабел” міста Херсон 11 вересня 2020 року.

Тютюнник йде кандидатом в депутати Херсонської обласної ради. Вибори відбудуться 25 жовтня 2020 року.

Раніше повідомлялось, що власник мережі фітнес-залів “Домінант” Дудка Сергій йде на вибори. Виявилось, що він йде від політичної партії “УДАР Віталія Кличка”.