Відкриття ялинки співпало з похороном

5 лет назад 0

Суворовська районна в м.Херсоні рада, Херсонський обласний музично-драматичний театр ім.Миколи Куліша та Херсонський академічний обласний театр ляльок проігнорували день жалоби 19 грудня 2018 року за загиблим в зоні ООС Лошкарьовим Денисом Олександровичем і урочисто відкрила ялинку в Суворовському мікрорайоні. 

Подія була попередньо анонсована. Херсонська обласна рада та Херсонська обласна державна адміністрація перенесли урочисте відкриття обласної ялинки біля колишнього кінотеатру “Україна” на 20 грудня 2018 року. Прощання з Лошкарьовим відбувалось в приміщенні Обласного палацу молоді (Дніпровський район) з 11 до 13 години, після чого Лошкарьова було поховано на Алеї Героїв на кладовищі селища Геологів.

Про це вийшов сюжет:

Керує Суворовською районною в м.Херсоні радою Задніпряний Андрій Вікторович (Опозиційний блок).

Про відкриття ялинки в Суворовському мікрорайоні повідомив сайт газети “Гривна”. Для дітей були організовані конкурси, працювали аніматори в костюмах.

Також вийшов сюжет на телеканалі “Суспільне Херсон” (“Скіфія”).

Сайт Херсонської ОДА запрошував 19 грудня 2018 року до Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша на виставу «Лускунчик» з врученням солодких подарунків. Театром керує депутат Херсонської обласної ради Книга Олександр Андрійович (УКРОП).

Про це теж вийшов сюжет на “Скіфії”.

Того ж дня о 14.00 Херсонський академічний обласний театр ляльок спільно з ХДУ продемонстрував дитячу виставу «Дзеркало душі», після якої малеча отримала солодощі.

Херсонським академічним обласним театром ляльок керує Гаврилюк Віктор