У лікарнях Херсона відкриють пункти видачі медпрепаратів

2 года назад 0

Чергову і вже традиційну нараду з директорами міських лікарень провів 13 квітня 2022 року Херсонський міський голова Ігор Колихаєв.

Про це повідомили у пресслужбі Херсонської міської ради.

У зустрічі взяли участь також керівник Держслужби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Херсонській області Владислав Данько та начальниця управління охорони здоров’я міської ради Світлана Межерицька.

Одним із питань порядку денного став стан розподілу гуманітарної допомоги, яку волонтерам і друзям Херсона таки вдалося доставити в наше місто. Наразі вантаж ще сортується та розподіляється за категоріями медикаментів.

«Ви всі в рівних умовах і наше спільне завдання забезпечити найнеобхіднішими ліками херсонців. Робитимемо й надалі можливе та неможливе, аби містяни отримали медикаменти, які їм конче необхідні. Але у нас має бути чітка та зрозуміла система, за якою люди залишатимуть замовлення та отримуватимуть свої ліки», – сказав міський голова.

Так, на нараді підтвердили: всі замовлення на медпрепарати пацієнти мають залишати у своїх лікуючих, або сімейних лікарів. Також директори медичних закладів Херсона повідомили, що на базі їхніх лікарень будуть працювати пункти видачі медпрепаратів, де херсонці за рецептом або направленням від лікаря отримуватимуть свої ліки за наявності таких.

За додатковою інформацією слідкуйте на сайті Херсонської міської ради.

Хочете отримувати найважливіші новини? Підписуйтеся на наш канал в Ютубі, Telegram та Instagram.