Ада Роговцева і її «чудова сімка» підкорили Херсон

6 лет назад 0

19 та 20 лютого у культурному житті Херсонщини відбулася справді значна подія.

Херсонські шанувальники театрального мистецтва отримали чудовий подарунок — на сцені нашого театру виступила народна артистка України, Герой України Ада Миколаївна Роговцева, яка представила публіцистичну виставу «Свідоцтво про життя». 

Ця вистава – книга спогадів видатної актриси сучасності і її откровення. Своїми враженнями від вистави та гри "чудової сімки" у фейсбук поділилася вдячна глядачка Світлана Думинська, а як начальник управління культури Херсонської ОДА вона повідомила про можливий приїзд Ади Роговцевої на Херсонщину ще й восени:  

Театральна зала була переповнена, а талановита акторська гра зірвала овації публіки.

І це не дивно. Адже акторський склад зірковий — заслужений артист АР Крим Ахтем Сейтаблаєв і Олексій Скляренко, які втілюють чоловіків в житті Ади, заслужена артистка України Лариса Руснак, Ольга Атанасова, Олена Дудич, Світлана Орліченко, Анастасія Кірєєва.

Сім київських артистів, названих українськими критиками «чудовою сімкою», грали не одну роль, а цілу галерею образів, незабутніх у першу чергу тому, що всі вони реальні люди зі знаменитими і невідомими іменами ще зовсім недавно жили серед нас. 

Фото, відео та аудіо архіви Ади Роговцевої надали сценічному дійству характерну документальність.

Історія життя актриси просто розмотувалась клубком перед нами! Та коли на сцену вийшла Роговцева, все перестало існувати! Щира, відверта, слабка і сильна одночасно! Їй нещодавно виповнилось 80! Та життєвих сил, любові і натхнення вистачить на нас усіх! 

Ада Роговцева на Херсонщині — мистецька патріотична подія! Знаменна подія для нас! 

Ада Миколаївна пообіцяла на осінь приїхати знову на Херсонщину.

Така вона, Герой сучасної України!