“Чулаківський дримбар” записав на київський студії кавер на власний хіт

4 года назад 0

Дмитро Дзюба відомий не тільки як майстер дримб. Ще він — автор та виконувач власних пісень

Різнобічний талант проживає в Чулаківці Голопристанського району. Дмитро Дзюба, по-перше, широко відомий, як майстер, що своїми руками створює унікальні варгани (дримби) разом з футлярами.

Про це ми вже розповідали  y березні цього року.

Інструменти "розходяться" не тільки по цінителях музики і фольклорної творчості в Україні, а й мають великий успіх у колекціонерів та музикантів  цілого ряду країн Європи й світу. Але створення варганів — аж ніяк не єдине творче захоплення Дзюби. Крім усього іншого, він — автор і виконавець власних пісень.

Раніше Дмитро вже записав кілька аматорських альбомів. Було це вже кілька років тому. І ось зовсім нещодавно — нова робота: у співавторстві зі звукорежисером і музикантом Кирилом Денисовим на студії в Києві записана пісня "Пливу (на тому березі)". Це вже відомий шанувальникам творчості хіт Дмитра Дзюби, але цього разу запис проводився на професійному обладнанні, з електронними інструментами і отримав досить чітке "рокове" звучання.

Як інформують Дмитро Дзюба і Кирило Денисов, "Пливу" буде не єдиним плодом їх співпраці. Зокрема, найближчим часом музиканти сподіваються записати ще одну відому пісню Дзюби ранніх років — "Птаха".