Херсонських студентів відвели до суду

7 лет назад 0

Херсонський окружний адміністративний суд провів День відкритих дверей. До суду завітали студенти І курсу юридичного факультету Херсонського державного університету.

У рамках Дня відкритих дверей учасники отримали інформацію про історію створення адміністративної юстиції, її особливість та завдання. Дізналися про структуру та повноваження Херсонського окружного адміністративного суду. Гостям продемонстровано, які етапи проходить кожна справа в суді, від початку подання позовної заяви і до передачі справи в архів.

Під час екскурсії юні відвідувачі ознайомилися із щоденною роботою працівників Херсонського окружного адміністративного суду, відвідали канцелярію, архів, зали судових засідань.

Варто відзначити, що такий захід проводиться з метою підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти, ознайомлення учнів та студентів з практичними питаннями реалізації своїх прав, формування довіри та поваги до судової влади України в цілому. Фото: adm.ks.court.gov.ua