Концерт Почесного громадянина Херсона пройшов з фурором

7 лет назад 0

Передвеликодні благодійні концерти Почесного громадянина Херсона, Заслуженого артиста України, композитора Олександра Гоноболіна та камерного оркестру Миколаївської філармонії ARS NOVA стали справжнью подією у культурному житті міста! 10 квітня відбулося два надзвичайно емоціональних  виступи музикантів — у  Херсонській академії безперервної освіти та музичному училищі. У першому відділенні звучали твори класиків, а у другому — нові твори Олександра Гоноболіна. Херсонці  тепло зустрічали кожний номер програми бурхливими оплесками та у вечорі не відпускали музикантів більш як дві години. Емоційна атмосфера "живого" сприйняття музики, за відгуками завсідників таких концертів, була такою високою, якою не була багато інших концертів. 

Метою цих доброчинних дійств, ініціатором яких був маестро Гоноболін, був збір  благодійної допомоги в рамках оголошеної Фондом громади Херсона "Захист"  міської акції "Хочу жити!" на оновлення медичної апаратури у пологовому відділенні обласної клінічної лікарні задля спасіння передчасно народжених малюків та новонароджених із загрозою для життя.
Результат перевершив очікування — маємо від проведених концертів 16 940 грн., на які найближчим часом буде придбане необхідне обладнання та передано до лікарні.

Як повідомили на своїй стьорінці у "Фейсбук" активісти-благодійники, цю суму буде додано до 46 тисяч грн., які на спасіння малюків передав до нашого Фонду  напередодні концертів доброчинець, який забажав залишитися невідомим.

 

Фото Андрія Жнівіна